
Förrätt
Tunnbrödets faser
Glöhuppa med jästsmör, tunnbröd med ”surströmming” av syrade grönsaker och ättikgravad strömming, tunnbrödschips med lammsylta och lambetta.

Varmrätt
Skogens konung
Älg stekdetalj, bräserad älgnacke och rotselleri i form av crème och råstekta tärningar, friterad ostkaka rullad i torkad rotselleri.

Dessert
Rullrån på Hälsingevis
Rånrullar, Hälsingeostkake-glass, maräng och hallon, varma ostkaketärningar i grädde.
Deltagare
Koncept- och receptframtagning
Menyn utformades av Hans Erik Holmqvist, Daniel Coyet och Fredrik Kneif.
Det dukade bordet
Lokala Hälsingeproducenter som Växbo Lin, Annas Keramik, Återbrukshyttan, Stormare Bryggeri i Orbaden, Tevsjö Destilleri, Helsinge Ångbryggeri, Järvsö Musteri samt Duro Tapeter har bidragit till helhetsupplevelsen.
Drycker
Förrätt
Helsinge Rököl, nr 88820
Huvudrätt
Helsinge Pilsener, nr 89811